Maximo de Marchigue Blend Rødvin – Viña Marchigüe

MAXIMO DE MARCHIGUE er det største udtryk for Marchigue’s terroir. En blend af Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Carménère, Syrah, Petit Verdot og Malbec. Resultatet er en vin med intens rubinrød farve og aromaer, der minder os om cassis-likør, skovfrugt, blommer, tørrede figner, sort chokolade og tobak, alt sammen suppleret med subtile noter af vanilje. På ganen er den afbalanceret, intens og fløjlsagtig. Kraftig og sofistikeret struktur med en lang og vedholdende finish. En perfekt ledsager til rødt kød, især lam og vildt tilberedt på forskellige måder.

Prisliste

Pris pr. kasse (6 flasker)3.900,00 kr.Pris pr. flaske 650 kr.Spar 600 kr.4.500,00 kr.
Pris pr. flaske (1 flaske)750,00 kr.
Fri fragt til erhvervsadresse v/ køb af 6+ flasker. Uanset produktkategori. Eller v/ køb af 1+ kasse.
Få 15% mix & match rabat. Køb +6 vinflasker. Bland din egen kasse.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Beskrivelse
Smagsnoter for denne vin

Hvad du kan forvente af denne vin

På næsen

På næsen minder den om cassis-likør, skovfrugt, blommer, tørrede figner, sort chokolade og tobak, subtile noter af vanilje.

På ganen

I munden er den afbalanceret, intens og fløjlsagtig. Kraftig og sofistikeret struktur med en lang og vedholdende finish.

På øje

Intens rubinrød farve.

Servering

Passer godt til Rødt kød, især lam og vildt tilberedt på forskellige måder: bagt, stuvet eller med rødvinssaucer, svampe, rosmarin og tomater. Vinen bør serveres ved 16-18 °C.

Vinificering og aldring

Druerne til denne vin groer i Marchigue, et område i Chile med lav nedbør, men med en stor maritim indflydelse, der er mærkbar ved solnedgang med vinde fra Stillehavet, som frisker vinmarkerne op. Resultatet er friskere vine og med et fantastisk aromatisk og frugtigt udtryk, der opfattes i næse og mund.

Druesort: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Carménère, Syrah, Petit Verdot and Malbec.
Beskæringsmetod:
Høst: Håndplukket , tidligt om morgnen.
Fermentering: Temperaturen på mosten blev sænket til 10°C (50°F) for at udføre forgæringsmaceration i en periode på 3 til 5 dage. Der blev udført en 4-dages forgæringsmaceration. Alkoholisk gæring startede med langsomt at øge tankens temperatur til 16 °C (60 °F) og ved at pode co-kultiverede udvalgte gær med mælkesyrebakterier. Denne proces varede i gennemsnit 12 dage ved en maksimal temperatur på 25°C (77°F). Efterfølgende blev der foretaget en 3-dages eftergæring.
Lagring: Vinen er lagret på nye, ekstra fine, franske egetræsfade i 25 til 27 måneder.

Viña Marchigue blev etableret i 1994 i byen af samme navn beliggende i kystområdet i Colchagua-dalen i Chile. Deres geografiske beliggenhed gør at de kan levere friskere vine og med et fantastisk aromatisk og frugtigt udtryk, der opfattes i næse og mund.

Lækkert sortiment af vin fra Marchigüe

Yderligere information
Vægt N/A
Mærke Dem der fremstiller dette vidunderlige produkt og giver os mulighed for at tilbyde jer en unik smagsoplevelse.

Allergener Allergener som sulfitter (svovldioxid), er naturligt forekommende, antimikrobielle biprodukter og et tilsat konserveringsmiddel, der findes i vin og mange andre fødevarer og drikkevarer. De er med til at bevare produktets friskhed, og forhindrer det i at oxidere eller vokse bakterier. Nogle personer er uheldige at kunne opleve gener, irritation og ubehag efter indtagelse af sulfitter.

Indeholder sulfitter

Årgang

Der tages forbehold for årgang

Druesort De druesorter der er anvendt til fremstilling af denne vidunderlige smagsoplevelse der venter dig.

,

,

,

,

,

Alkoholprocent Indholdet at alkohol i volumenprocent (Vol.) pr. flaske, ifølge producenten.

14,5 %

Volumen Indholdet af substans pr. flaske ifølge producenten.

750 ml

Variant

flaske (1 flaske)

,

kasse (6 flasker)