Hvad du kan forvente af denne vin
Vinificering og aldring
Druerne til denne vin groer i Marchigue, et område i Chile med lav nedbør, men med en stor maritim indflydelse, der er mærkbar ved solnedgang med vinde fra Stillehavet, som frisker vinmarkerne op. Resultatet er friskere vine og med et fantastisk aromatisk og frugtigt udtryk, der opfattes i næse og mund.
Druesort: 100% Carbernet Savignon.
Beskæringsmetod:
Høst:Druerne blev høstet fra anden halvdel af marts indtil første halvdel af april, og kilde fra “Santa Ana og “Santa Marta” vinmarker.
Fermentering: Druerne bliver podet med udvalgte gær, der forstærker terroir udtryk. 5% af saften tappet ud af tank gennem blødning for at få en mere koncentreret vin. Gæringen foregik ved en kontrolleret temperatur mellem 27° og 29°C i 7 til 10 dage. En eftergæring på 10 dage mere for at opnå endnu mere koncentration.
Lagring: Lagret på egetræsfade af første og anden brug i 12 til 15 måneder.
Viña Marchigue blev etableret i 1994 i byen af samme navn beliggende i kystområdet i Colchagua-dalen i Chile. Deres geografiske beliggenhed gør at de kan levere friskere vine og med et fantastisk aromatisk og frugtigt udtryk, der opfattes i næse og mund.