Tag en tur til Chile gennem sanserne

Prøv en vinsmagning på en chilensk måde

Prøv et anderledes koncept for vinsmagning, hvor den chilenske kultur og mad fuldender de fantastiske chilenske vine. Margarita Wines viser og bringer Chile til Danmark igennem vinen, en varm chilensk atmosfære, film fra Nord- til Sydchile, typisk chilensk mad og sydamerikanske rytmer. En unik smagsoplevelse for vinelskere, som kan nydes i selskab med venner, familie og kollegaer.

En chilensk oplevelse for vinelskerne

Udsøgt, chilensk kvalitetsvin
Chilenske empanadas con pebre
Sydamerikanske rytmer & stemning

Der venter jer en fantastisk vinoplevelse til prisen.

Se vores forskellige vinarrangementer

Tapas Vinsmagning

Nyd vores TAPAS vinsmagning, hvor vi kombinerer vores lækre chilenske vine med noget lækkert, lokalt ost og tapas fra Viborg Ost. To unikke smagsoplevelser som sætter gang i sanserne, og som du nu kan opleve hos Margarita Wines.

4 forskellige vinkategorier

Arrangementet byder jer på nogle spændende vin overraskelser. Vi server 4 forskellige kategorier af vine: Varietal, Reserve, Gran Reserve og Premium.

Tapas fra Viborg Ost

Der serveres lækre tapas fra vores lokale ostehandler Viborg Ost. Hvis du er nysgerrig kan du følge med i deres aktiviteter på facebook.

Tilpasningsmuligheder

Arrangementet kan afholdes i dagene tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og varer fra kl: 18:00 – 21:00. Aftal tid på sms eller telefon, eller benyt kontaktformularen længere nede på siden.

Lokal & chilensk oplevelse

Her kommer du en tur til Chile og Danmark gennem sanserne. Nyd vores lækre og unikke chilenske vine, i kombination med udsøgt ost og tapas fra lokal og bæredygtig produktion. To eksklusive smagsoplevelser på samme tid.

Tilvalgsmuligheder:
Ønskes te, kaffe og kage, kan dette tilkøbes for 50,- ekstra pr. person. Giv os venligst besked på forhånd, hvis du ønsker at tilføje denne mulighed til din bestilling.

Betingelser for arrangementet:

  • Bekræftelse: Du skal bekræfte, hvor mange der deltager, en uge før arrangementets dato.
  • Afbestilling eller manglende fremmøde: Hvis du ikke bekræfter antallet af deltagere, hvis nogen af de tilmeldte ikke dukker op, eller hvis du aflyser efter fristen, så har arrangøren ret til at kræve betaling for hele arrangementet.

Det er vigtigt at overholde disse betingelser for at undgå ekstra omkostninger.

Den Store Vinsmagning

Prøv en helt unik og lærerig vinsmagning, hvor du har mulighed for at prøve sanserne af med chilensk vin, mad og sydamerikanske rytmer. Oplev vinsmagning på en chilensk måde og lær en helt mass omkring Chile.

6 forskellige vine

Arrangementet byder jer på nogle spændende vinoverraskelser. Vi server 6 specielt udvalgte vine fra hver vinkategori: rød-, hvid-, rosé- & dessertsvin.

Velkomstdrink

Smag en forfriskende og lækker gin cocktail – fra regnskovene i Chile.

Empanada & Pebre

Smag de populære chilenske retter “Empanadas con Pebre”. Fremhæver sanserne.

Præsentation af Chile

Opleve Chile fra Nord til Syd. Er du vinelsker? Så er Chile det rette land at besøge!

Sydamerikansk stemning

En spændende aften med en masse sydamerikanske rytmer, og i hyggelige omgivelser.

Chilenske retter

Smag chilenske retter der fuldender de fantastiske chilenske vine. De 3 første vine (rosé-, hvid- & rødvin) serveres med retter. 2 rødvine serveres med tapasbord, og dessertvin serveres med lækker kage.

Lærrig oplevelse

Du vil lære en hel masse omkring chile, vinproduktion, og vores nøjeudvalgte vine.

Overnatningsmuligheder

Huk at køre forsvarligt. Book noget lokalt overnatning, eller lej vore lille annkes.

Tilpasningsmuligheder

Arrangementet kan altid tilpasses efter behov. Kontakt os og få en uforpligtende snak.

Oplevelser

Få en tur til Chile gennem sanserne. Oplev vinsmagning på en chilensk måde.

Betingelser for arrangementet:

  • Bekræftelse: Du skal bekræfte, hvor mange der deltager, en uge før arrangementets dato.
  • Afbestilling eller manglende opmøde: Hvis du ikke bekræfter antallet af deltagere, hvis nogen af de tilmeldte ikke dukker op, eller hvis du aflyser efter fristen, så har arrangøren ret til at kræve betaling for hele arrangementet.

Det er vigtigt at overholde disse betingelser for at undgå ekstra omkostninger.

Du vil blive meget positivt overrasket.

Et lille stykke af Chile, i hjertet af Midtjylland

Få en hyggelig oplevelse sammen med din famile, dine venner, kolleger og ansatte. Til dem der elsker vin og mad, og til dem som gerne vil have en prøvesmagning på chilensk kultur. Vores vinarrangment kan sammenlignes med et restaurationsbesøg – men bare meget hyggeligere, og selvfølgelig med noget lækkert og udsøgt chilensk vin.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du interesseret i et vinarrangement? Kontakt os idag og få en uforpligtende snak. Du er velkommen til at benytte kontaktformularen forneden. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe, eller besøge os inden for åbningstiderne.
Kontaktformular for vinarrangement