Yderligere information
| Mærke Dem der fremstiller dette vidunderlige produkt og giver os mulighed for at tilbyde jer en unik smagsoplevelse. | |
|---|---|
| Allergener Allergener som sulfitter (svovldioxid), er naturligt forekommende, antimikrobielle biprodukter og et tilsat konserveringsmiddel, der findes i vin og mange andre fødevarer og drikkevarer. De er med til at bevare produktets friskhed, og forhindrer det i at oxidere eller vokse bakterier. Nogle personer er uheldige at kunne opleve gener, irritation og ubehag efter indtagelse af sulfitter. |
Indeholder sulfitter |
| Årgang |
Der tages forbehold for årgang |
| Druesort De druesorter der er anvendt til fremstilling af denne vidunderlige smagsoplevelse der venter dig. | , , , |
| Vin klassificering | |
| Alkoholprocent Indholdet at alkohol i volumenprocent (Vol.) pr. flaske, ifølge producenten. |
14,2 % |
| Volumen Indholdet af substans pr. flaske ifølge producenten. |
750 ml |
| Oprindelsesland |
Chile |
Tupu Limited Edition Red Blend Rødvin – Viña Santa Cruz
Prisinterval: 285,00 kr. til 1.399,00 kr.
Tupu Limited Edition Red Blend fra Viña Santa Cruz er en rødvin med dybde, karakter og sjælden finesse, skabt til den kræsne vinelsker. Sammensat af Cabernet Sauvignon, Merlot, Malbec og Syrah fra Colchagua-kystens mest udtryksfulde terroirs, forenes druer fra både kølige og varme mikroklimaer i en harmonisk og kompleks vinoplevelse. Den intense rubinrøde farve ledsages af en duftpalette med blomme, brombær, ristede nødder, chokolade og pibetobak. Smagen åbner blødt og sødmefuldt med god syre, struktur og fylde, og afsluttes med en elegant og vedvarende finish. Lagret op til 18 måneder på franske egetræsfade og tappet med naturkork, er denne vin ideel til bla. lam og kalvekød med svampe- og grøntsagssauce, eller til at nyde langsomt, glas for glas. Kun 12.000 flasker produceret, med et lageringspotentiale på op til 10 år.
Prisliste
| Pris pr. kasse (6 flasker) | 1.399,00 kr.Pris pr. flaske 233.17 kr.Spar 311 kr. | 1.710,00 kr. |
| Pris pr. flaske (1 flaske) | 285,00 kr. |
Yderligere information
| Mærke Dem der fremstiller dette vidunderlige produkt og giver os mulighed for at tilbyde jer en unik smagsoplevelse. | |
|---|---|
| Allergener Allergener som sulfitter (svovldioxid), er naturligt forekommende, antimikrobielle biprodukter og et tilsat konserveringsmiddel, der findes i vin og mange andre fødevarer og drikkevarer. De er med til at bevare produktets friskhed, og forhindrer det i at oxidere eller vokse bakterier. Nogle personer er uheldige at kunne opleve gener, irritation og ubehag efter indtagelse af sulfitter. |
Indeholder sulfitter |
| Årgang |
Der tages forbehold for årgang |
| Druesort De druesorter der er anvendt til fremstilling af denne vidunderlige smagsoplevelse der venter dig. | , , , |
| Vin klassificering | |
| Alkoholprocent Indholdet at alkohol i volumenprocent (Vol.) pr. flaske, ifølge producenten. |
14,2 % |
| Volumen Indholdet af substans pr. flaske ifølge producenten. |
750 ml |
| Oprindelsesland |
Chile |
Hvad du kan forvente af denne vin

Viña Santa Cruz dyrker sine druer i hjertet af Chiles Colchagua-dal, en region berømt for sit rige terroir og middelhavsklima. Beliggende mellem Andesbjergene og Stillehavet, nyder disse vinmarker godt af varme dage og kølige nætter. Druerne vokser på skråningerne af Lolol-dalen, hvor ældgammel jordbund (Alluvial lerjord) og bæredygtige metoder giver hver flaske en unik stemning. Det er vin med en historie – rodfæstet i den chilenske arv og formet af selve jorden.
Druesort: 33% Cabernet Sauvignon, 28% Merlot, 20% Malbec & 19% Syrah.
Beskæringsmetod: Dobbelt cordon.
Høst: Druerne høstes manuelt, tidligt om morgenen.
Fermentering: Manuel udvælgelse før og efter afstilkning ved hjælp af et vibrerende bord. Alkoholgæring i 65 HL rustfri ståltanke ved en kontrolleret temperatur mellem 24 og 28°C i 2 uger.
Lagring: Malolaktisk gæring i franske egetræsfade i 12 til 18 måneder.


Grundlagt i 2003, fremstår Viña Santa Cruz som et levende vidnesbyrd om det enestående vinpotentiale og den dybe kulturelle arv fra de folk, der gik forud. Her smelter terroir og tradition sammen i en sanselig oplevelse, hvor vinens sjæl åbenbares under en svævebanetur hen over vinmarkerne. Turen fører besøgende til landsbyerne Mapuche, Aymara og Rapa Nui – tre oprindelige kulturer, der inspirerer både vinproduktionen og etiketterne med deres symbolske styrke og historiske dybde.
