Hvad du kan forvente af denne vin
Vinificering og aldring
Druerne til denne vin groer i Marchigue, et område i Chile med lav nedbør, men med en stor maritim indflydelse, der er mærkbar ved solnedgang med vinde fra Stillehavet, som frisker vinmarkerne op. Resultatet er friskere vine og med et fantastisk aromatisk og frugtigt udtryk, der opfattes i næse og mund.
Druesort: 70% Cabernet Franc, 15% Petit Verdot og 15% Carménère.
Beskæringsmetod:
Høst: Cabernet Franc kommer fra Santa Ana-området og Petit Verdot fra Santa Marta Vineyard; begge blev høstet den anden uge af april. Carménère kommer fra vingården San Juan og blev høstet den sidste uge af marts.
Fermentering: Hver komponentstamme i denne blanding fermenteres separat i en delikat proces, der begynder med manuel høst, valg af korn i kælderen og gæringer ved kontrollerede temperaturer.
Lagring: Lagret på franske egetræsfade af anden og tredje brug, i 10 måneder. Lagret i flasken i 6 måneder.
Viña Marchigue blev etableret i 1994 i byen af samme navn beliggende i kystområdet i Colchagua-dalen i Chile. Deres geografiske beliggenhed gør at de kan levere friskere vine og med et fantastisk aromatisk og frugtigt udtryk, der opfattes i næse og mund.