Hvad du kan forvente af denne vin
Vinificering og aldring
Druerne til denne vin groer i et område i Chile som har en lang historie med vindyrkning, et sted kaldt Maule Valley. Et område der nyder godt af dramatiske temperaturændringer mellem dag og nat, og nedbør begrænset til vinteren. En proces som gør det muligt for druerne at bibeholde god tilstand, høj koncentration af farve, smag og aroma.
Druesort: 100% Pinot Noir.
Beskæringsmetod: Stok med 4 til 6 knopper.
Høst: Håndplukket i tredje uge af april.
Fermentering: Podning med udvalgt gær. Alkoholisk Fermentering sker ved 22 ºC to 24 ºC. MLF blev udført i nærværelse af eg. Pre-fermentering sker i tre dage ved 10°C.
Lagring: 100% af vinen er lagret på fransk eg i 5 til 6 måneder.
Aromo vil altid være en trofast ledsager i alle de hyggelige og sjove stunder, og du kan altid regne med et højt kvalitetsniveau. De har et bredt sortiment af prisvindende kvalitetsvine med unik karakter og egenskaber, og med en følelse af oprindelse der afspejler essensen af Maule-dalen i Chile. Aromo har mere end 90 års tradition med vinfremstilling og er idag anerkendt med trofæer og medaljer rundt om i verden.