Hvad du kan forvente af denne vin
Vinificering og aldring
Denne vin er produceret i Rapel Valley, som ligger i det centrale område af Chile. Et område som er kendt for produktion af vin med raffinerede og rene smage. De vestlige kystområder beskytter Rapel-dalen mod fugt, der kommer fra havet og hjælper med at forhindre nedbør i vækstsæsonen.
Druesort: 100% Carmenere.
Beskæringsmetod:
Høst:
Fermentering: Fermentering mellem 27°C til 29°C for at opnå en rig farve og struktur. Det afsluttes og suppleres med malolaktisk gæring.
Lagring: Vinen har lagret i 6-8 måneder på franske egefade af anden, tredje og fjerde brug.
Tagua Tagua er en repræsentation af mere end 100 års familieånd, og hylder oprindelsen af den chilenske vinscene. Disse vine repræsenterer vedholdenheden hos de mennesker, der formåede at overvinde Chiles intense terræn og hårde klima for at producere vine af global kvalitet.