Marselan & Carmenere Blend Winemaker’s Selection Rødvin – Aromo

Aromo Winemaker’s Selection, Marselan (60%) & Carmenere (40%) er den perfekte vin som fuldender ethvert flot stykke rødt kød. En rødvin med intens smag af moden frugt, fyldt med noter af konserves og sort peber. Antydninger af mokka og kakao. Pæn struktur, medium til høj tanninintensitet og bred mundfornemmelse i midten af ganen, hvilket fører til en veludviklet finish. En vin som ved næsen giver en eksplosion af aromaer af røde frugter.

Prisliste

Pris pr. kasse (6 flasker)589,00 kr.Pris pr. flaske 98.17 kr.Spar 136 kr.725,00 kr.
Pris pr. flaske (1 flaske)120,00 kr.
flaske (1 flaske)
kasse (6 flasker)
Fri fragt til erhvervsadresse v/ køb af 6+ flasker. Uanset produktkategori. Eller v/ køb af 1+ kasse.
Få 15% mix & match rabat. Køb +6 vinflasker. Bland din egen kasse.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Beskrivelse
Smagsnoter for denne vin

Hvad du kan forvente af denne vin

På næsen

Aromaer af jordbærkonserves, solbær og krydderier fra peberfamilien.

På ganen

Intens smag af moden frugt fyldt med noter af konserves og sort peber. Antydninger af mokka og kakao. Pæn struktur, medium til høj tanninintensitet og bred mundfornemmelse i midten af ganen, hvilket fører til en veludviklet finish.

På øje

Denne vin har en intens og skinnende mørkerød farve.

Servering

Vinen egner sig perfekt til oksekød, pasta, fjerkræ, lammekød. Flot rødt kød. Vinen bør serveres ved 16-18 °C.

Vinificering og aldring

Druerne til denne vin groer i et område i Chile som har en lang historie med vindyrkning, et sted kaldt Maule Valley. Et område der nyder godt af dramatiske temperaturændringer mellem dag og nat, og nedbør begrænset til vinteren. En proces som gør det muligt for druerne at bibeholde god tilstand, høj koncentration af farve, smag og aroma.

Druesort: 60% Marselán, 40% Carménère.
Beskæringsmetod: Stokbeskæring til Marselan.
Høst:
Fermentering: Ved lav temperatur i 5 dage i tilfældet Marselan, og 3 dage for Carménères tilfælde. Alkoholisk fermentering mellem 26ºC og 28ºC (Marselan), og mellem 24ºC og 26º C (Carménère). Eftergæring maceration i en til to uger. Malolaktisk gæring sker 100% i kontakt med eg.
Lagring: Vinen har lagret i 12 måneder på fade af amerikansk eg (40%) og fransk eg (60%).

Aromo vil altid være en trofast ledsager i alle de hyggelige og sjove stunder, og du kan altid regne med et højt kvalitetsniveau. De har et bredt sortiment af prisvindende kvalitetsvine med unik karakter og egenskaber, og med en følelse af oprindelse der afspejler essensen af Maule-dalen i Chile. Aromo har mere end 90 års tradition med vinfremstilling og er idag anerkendt med trofæer og medaljer rundt om i verden.

Lækkert sortiment af vin fra Aromo

Yderligere information
Vægt N/A
Mærke Dem der fremstiller dette vidunderlige produkt og giver os mulighed for at tilbyde jer en unik smagsoplevelse.

Allergener Allergener som sulfitter (svovldioxid), er naturligt forekommende, antimikrobielle biprodukter og et tilsat konserveringsmiddel, der findes i vin og mange andre fødevarer og drikkevarer. De er med til at bevare produktets friskhed, og forhindrer det i at oxidere eller vokse bakterier. Nogle personer er uheldige at kunne opleve gener, irritation og ubehag efter indtagelse af sulfitter.

Indeholder sulfitter

Årgang

Der tages forbehold for årgang

Druesort De druesorter der er anvendt til fremstilling af denne vidunderlige smagsoplevelse der venter dig.

,

Vin klassificering

,

Alkoholprocent Indholdet at alkohol i volumenprocent (Vol.) pr. flaske, ifølge producenten.

14 %

Volumen Indholdet af substans pr. flaske ifølge producenten.

750 ml

Variant

flaske (1 flaske)

,

kasse (6 flasker)