Hvad du kan forvente af denne vin
Vinificering og aldring
Druerne til denne vin groer i Marchigue, et område i Chile med lav nedbør, men med en stor maritim indflydelse, der er mærkbar ved solnedgang med vinde fra Stillehavet, som frisker vinmarkerne op. Resultatet er friskere vine og med et fantastisk aromatisk og frugtigt udtryk, der opfattes i næse og mund.
Druesort: 100% Carmenere.
Beskæringsmetod:
Høst:Druerne blev manuelt høstet i slutningen af april måneden.
Fermentering: Druerne er podet med udvalgt gær, og gæringen fandt sted ved en kontrolleret temperatur mellem 27º til 29ºC. Senere havde vinen en postgærende maceration inkontakt med de faste stoffer i 15 til 20 dage.
Lagring: Lagret på franske og amerikanske egetræsfade i 12 til 15 måneder.
Viña Marchigue blev etableret i 1994 i byen af samme navn beliggende i kystområdet i Colchagua-dalen i Chile. Deres geografiske beliggenhed gør at de kan levere friskere vine og med et fantastisk aromatisk og frugtigt udtryk, der opfattes i næse og mund.