Hvad du kan forvente af denne vin
Vinificering og aldring
Druerne til denne vin groer i et område i Chile som har en lang historie med vindyrkning, et sted kaldt Maule Valley. Et område der nyder godt af dramatiske temperaturændringer mellem dag og nat, og nedbør begrænset til vinteren. En proces som gør det muligt for druerne at bibeholde god tilstand, høj koncentration af farve, smag og aroma.
Druesort: 100% Cabernet Sauvignon.
Beskæringsmetod:
Høst:
Fermentering: Fermentering mellem 27°C til 29°C for at opnå en rig farve og struktur. Det afsluttes og suppleres med malolaktisk gæring.
Lagring: Vinen har lagret i 18 måneder på franske egefade af 1. brug.
Tagua Tagua er en repræsentation af mere end 100 års familieånd, og hylder oprindelsen af den chilenske vinscene. Disse vine repræsenterer vedholdenheden hos de mennesker, der formåede at overvinde Chiles intense terræn og hårde klima for at producere vine af global kvalitet.