Hvad du kan forvente af denne vin
Vinificering og aldring
Druerne til denne vin groer i Marchigue, et område i Chile med lav nedbør, men med en stor maritim indflydelse, der er mærkbar ved solnedgang med vinde fra Stillehavet, som frisker vinmarkerne op. Resultatet er friskere vine og med et fantastisk aromatisk og frugtigt udtryk, der opfattes i næse og mund.
Druesort: 100% Carmenere.
Beskæringsmetod:
Høst: Druerne høstes i hånden mellem de sidste dage af april og de første dage af maj.
Fermentering: Der er et automatisk udvalg af korn og en blødning tæt på 5%. Derefter gæres druerne med udvalgt gær ved kontrollerede temperaturer på 26° til 28° i en periode på 20 dage. Derudover udføres en co-inokulation med mælkesyrebakterier for derefter at starte ældningsprocessen.
Lagring: Vinen har lageret i 18 måneder på egetræsfade.
Viña Marchigue blev etableret i 1994 i byen af samme navn beliggende i kystområdet i Colchagua-dalen i Chile. Deres geografiske beliggenhed gør at de kan levere friskere vine og med et fantastisk aromatisk og frugtigt udtryk, der opfattes i næse og mund.