Hvad du kan forvente af denne vin
Vinificering og aldring
Druerne til denne vin groer i et område i Chile som har en lang historie med vindyrkning, et sted kaldt Maule Valley. Et område der nyder godt af dramatiske temperaturændringer mellem dag og nat, og nedbør begrænset til vinteren. En proces som gør det muligt for druerne at bibeholde god tilstand, høj koncentration af farve, smag og aroma.
Druesort: 100% Cabernet Sauvignon.
Beskæringsmetod:
Høst: Fra den sidste uge af marts til den tredje uge af april. Høstet med hænder.
Fermentering: 40% af druerne er koldblødte i 3 til 5 dage. Alcoholic Fermentation sker ved tilsætning af udvalgte gær. Alkoholisk fermentering sker ved de 26ºC til 28ºC, i 5 til 7 dage.
Lagring: Vinen blev opbevaret ved –4 ºC i 5 dage.
Aromo vil altid være en trofast ledsager i alle de hyggelige og sjove stunder, og du kan altid regne med et højt kvalitetsniveau. De har et bredt sortiment af prisvindende kvalitetsvine med unik karakter og egenskaber, og med en følelse af oprindelse der afspejler essensen af Maule-dalen i Chile. Aromo har mere end 90 års tradition med vinfremstilling og er idag anerkendt med trofæer og medaljer rundt om i verden.