Hvad du kan forvente af denne vin
Vinificering og aldring
Druerne til denne vin groer i Colchagua-dalen, Chile, beliggende i den tørre kystsektor. Her er jordtypen af granitisk oprindelse med varierende lerindhold, god dræning og medium til lav dybde. Denne vin er udelukkende vinificeret i Wine and Olive Innovation Incubator (IIVO), der ligger i Marchigüe, med det primære mål at bidrage til den unikke mangfoldighed i Colchagua-dalen.
Druesort: 100% Montepulciano.
Beskæringsmetod:
Høst: Høstet d. 22 April.
Fermentering: Gæringen foregår i rustfri ståltanke ved temperaturer mellem 23°C og 25°C, med blide “Pumping over” (remontage) for moderat tanninekstraktion.
Lagring: Opbevares i 14 måneder på tønder af 2. anden brug, hvorefter den tappes på flaske.
Estampa har siden begyndelsen i 2001 specialiseret sig i produktion af blend vine (blandingsvine). De har deres fokus på innovation og avantgarde-ånd for at skabe vine i verdensklasse. Deres kreative ånd, tekniske kvaliteter og deres kærlighed til Chile, har gjort det muligt at lave exceptionelle vine, der fuldt ud udtrykker egenskaberne fra hver druesort og det terroir, de kommer fra: Colchagua-dalen.