Beliggende ved foden af Andesbjergene, dyrker Alonso-familien oliventræer og producerer premium, ekstra jomfruolivenolie af højest kvalitet, med høje niveauer af polyfenoler og meget lav syre. Når du smager Alonso, vil du opleve Middelhavets fortræffeligheder fra en helt ny verden af unikke dufts- & smagsprofiler af delikate, komplekse og sunde olier, til din nydelse.
Dyrkning & produktion
Alonso-familien er dedikeret igennem hele olieprocessen og derfor er du garanteret et premium produkt. Processen starter med søgning efter jord med passende klimatiske forhold. Derefter udvælges de sorter der passer bedst til klimaet og jordtypen. På den måde opnåes en oliven med bedste egneskaber.
Oliven bliver omgående presset efter høst for at opnå maksimal kvalitet og friskhed. Hver olie begynder med høsten af træmodnede oliven. Inden for 90 minutter efter plukning transporteres oliven til møllen og knuses. En hastighed som er usædvanligt hurtigere end de fleste ældre EVOO'er (Extra Virgin Olive Oil). Alonso Olivenolier er kendt for deres meget høje niveauer af naturlige polyfenoler, som er en gave for kroppen.