Onsdag - Fredag: kl. 13:00 til 18:00
Lørdag: kl. 10:00 til 16:00
Mandag - Lørdag: kl. 12:00 til 17:00
Ring til os på tlf: 2530 6204
Onsdag - Fredag: kl. 13:00 til 18:00
Lørdag: kl. 10:00 til 16:00
Mandag - Lørdag: kl. 12:00 til 17:00
Ring til os på tlf: 2530 6204
Alonso Coratina er en prisvindende, Ultra Premium, ekstra jomfru olivenolie baseret på Coratina sorten. En variation af italiensk oprindelse, med en intens og afbalanceret krydrethed, med grønne noter af nyslået græs, rucola, endivie og cikorie. I 2021 vandt Alonso Coratina guldmedalje i New York International Olive Oil Competition (NYIOOC), og Gran Prestige Gold pris som den sundeste olien i The World Best Healthy Evoo Contest (TERRAOLIVO 2020). En olivenolie af høj kvalitet med grønne noter og en kompleks smag. Det er bedst at bruge denne olie i retter hvor der er en kraftigere smag, såsom bøf, lammekoteletter eller kylling. Køb én flaske, eller et sæt á 2 stk. Eller bland selv 2 forskellige varietals til sæt prisen.
Tryk her for at læse om de sundhedsmæssige fordele der medfølger dit køb
Prisliste
Pris pr. sæt (2 flasker) | 265,00 kr.Pris pr. flaske 132.5 kr.Spar 115 kr. | 380,00 kr. |
Pris pr. flaske (500 ml) | 190,00 kr. |
Husk at du frit kan blande dit eget sæt olivenolier fra Alonso Varietal kollektionen, til samme pris som sætprisen (2 stk. prisen). Rabatten gives på betalingssiden.
Grønne noter af nyslået græs, rucola, endivie og cikorie.
Intens og afbalanceret krydrethed, og kompleks smag.
Denne olivenolie har en aciditet (acidity level) på under 0,2%
100% Coratina oliven.
Anbefales at bruge i retter hvor der er en kraftigere smag, som feks. bøf, lammekoteletter eller kylling. Kan også nydes på andre måder.
Totale polyfenoler (som tyrosol) i Alonso Coratina olivenolien er 487 mg/kg. Det er ca. 94,8 % højere end basisværdien på 250 mg/kg fra EU Kommissionens forordning fra 2012 for mærkning af Ekstra Jomfru Olivenolie (EVOO).
Beliggende ved foden af Andesbjergene, dyrker Alonso-familien oliventræer og producerer premium, ekstra jomfruolivenolie af højest kvalitet, med høje niveauer af polyfenoler og meget lav syre. Når du smager Alonso, vil du opleve Middelhavets fortræffeligheder fra en helt ny verden af unikke dufts- & smagsprofiler af delikate, komplekse og sunde olier, til din nydelse.
Alonso-familien er dedikeret igennem hele olieprocessen og derfor er du garanteret et premium produkt. Processen starter med søgning efter jord med passende klimatiske forhold. Derefter udvælges de sorter der passer bedst til klimaet og jordtypen. På den måde opnåes en oliven med bedste egneskaber.
Oliven bliver omgående presset efter høst for at opnå maksimal kvalitet og friskhed. Hver olie begynder med høsten af træmodnede oliven. Inden for 90 minutter efter plukning transporteres oliven til møllen og knuses. En hastighed som er usædvanligt hurtigere end de fleste ældre EVOO'er (Extra Virgin Olive Oil). Alonso Olivenolier er kendt for deres meget høje niveauer af naturlige polyfenoler, som er en gave for kroppen.
Noter af banan, tropiske frugter og krydderier.
Itensitet: Medium/stærk
Friske noter af oliven, tomat og fig.
Itensitet: Stærk/kraftig
Noter af banan, tropiske frugter og krydderier.
Itensitet: Medium/stærk
Friske noter af oliven, tomat og fig.
Itensitet: Stærk & robust
Vægt | N/A |
---|---|
Mærke Dem der fremstiller dette vidunderlige produkt og giver os mulighed for at tilbyde jer en unik smagsoplevelse. | |
Olivensort | |
Oliekvalitet |
Extra Virgin Olive Oil |
Volumen Indholdet af substans pr. flaske ifølge producenten. |
500 ml |
Variant |
flaske (1 flaske) ,flaske (500 ml) ,sæt (2 flasker) |
Kollektion |
Vi sælger alkohol med over 6%. Du skal derfor være fyldt mindst 18 år for at tilgå vores hjemmeside. Er du 18 år eller over?
Din adgang er blevet begrænset på grund af din alder.