Handelsbetingelser

Købsbetingelser ved handel på margartitawines.dk webshop.

1. Generelle oplysninger

Alle varer bestilt på margaritawines.dk sendes fra:

Margarita Wines I/S
Tostrupvej 2
8800 Viborg
CVR: 37331899
E-mail: kontakt@margaritawines.dk
 

2. Aldersgrænse når du handler hos Margarita Wines

Aldersgrænsen for at handle på margaritawines.dk er 18 år. Er du under 18 år skal du fremvise skriftligt samtykke fra en forældre eller værge.

Du skal desuden være opmærksom på at der gælder særlige regler når det kommer til salg af alkohol og spiritus. Vi følger dansk lovgivning og er vi i tvivl omkring din alder, vil vi kræve billedelegitimation:

Aldersgrænse for salg af alkohol i Danmark:

• Alkohol op til 16,5 procent må sælges til personer fyldt 16 år eller derover.
• Alkohol over 16,5 procent må sælges til personer fyldt 18 år eller derover.
aldersgrænse for salg af alkohol og spiritus

3. Priser

Alle oplyste priser på margaritawines.dk er i danske kroner (kr)(DKK), og inklusiv ( inkl.) 25% moms og evt. pant. Der tages forbehold for eventuelle fejl i prisopdateringer. Hvis den/de bestilte vare er udgået af sortimentet, forbeholder vi os retten til at annullere ordren.

4. Betaling

Du kan betale med følgende betalingsmidler:

Visa, MasterCard, Maestro, Google Pay, Apple Pay.
(Det er også muligt at afhente, og betale I butikken).
Du kommer til betalingssiden ved at gå til Kurv -> Chekout -> Gå til betaling.

Når betalingen er gennemført, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail.

Vi trækker først beløbet for dit køb når varerne afsendes.


5. Levering og afhentning

Den gennemsnitlige leveringstid er på 1-3 hverdage. Alle ordre bestilt inden kl: 15:00 på hverdage, vil som regel blive afsendt samme dag.

Det er også muligt at afhente din bestilling i vores butik på Tostrupvej 2, 8800 Viborg. I dette tilfælde vil du ikke blive opkrævet fragtomkostninger.
Du vælger afhentning/forsendelsesmetode på checkout siden.
Ring evt. for aftale.

Der er fri fragt ved køb af over 750 kr.


6. Forbehold for årgang

Der tages forbehold for produktets årgang. Dette gælder især vores vinsortiment som importeres i flere forsendelser. Emballagen/etiketten på flasken kan derfor også variere en smule afhængig af vinens årgang.

7. Fortrydelsesret

Skulle du fortryde dit køb, kan du gøre brug af din 21 dages fortrydelsesret. Du bedes kontakte margaritawines.dk på mail: kontakt@margaritawines.dk, eller på tlf.: 25 30 62 04. Så kontakter vi dig og sikrer dig en god behandling.

Varen skal være uåbnet og i original emballage indpakning (flaske). Er varen brugt mere end et minimum ved returnering, forbeholder vi os retten til kun at tilbagebetale en del af, eller slet intet af købsbeløbet. Den originale emballage er en stor del af værdien, bevar derfor denne i hele fortrydelsesperioden.

De varer du ønsker returneret, skal sendes til:

Margarita Wines I/S
Tostrupvej 2
8800 Viborg
Danmark

Du skal selv betale for returforsendelsen. Husk end sikker indpakning, og gem din postkvittering som dokumentation. Sender du pakken pr. efterkrav eller anden måde, hvorpå modtager skal betale vil den blive nægtet modtaget, og købet betragtet som fuldgyldigt.

Det fulde beløb refunderes for tilbageleverede vare, på samme betalingsmiddel som ved købet. Med mindre andet er aftalt.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og (i åbningstiden) aflevere varen personligt på overstående adresse.


8. Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

Klager over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: kontakt@margaritawines.dk.