Viña Marchigue blev etableret i 1994 i byen af samme navn beliggende i kystområdet i Colchagua-dalen i Chile. Deres geografiske beliggenhed gør at de kan levere friskere vine og med et fantastisk aromatisk og frugtigt udtryk, der opfattes i næse og mund.

Lækkert sortiment af vin fra Marchigüe

Aromo vil altid være en trofast ledsager i alle de hyggelige og sjove stunder, og du kan altid regne med et højt kvalitetsniveau. De har et bredt sortiment af prisvindende kvalitetsvine med unik karakter og egenskaber, og med en følelse af oprindelse der afspejler essensen af Maule-dalen i Chile. Aromo har mere end 90 års tradition med vinfremstilling og er idag anerkendt med trofæer og medaljer rundt om i verden.

Lækkert sortiment af vin fra Aromo

Estampa har siden begyndelsen i 2001 specialiseret sig i produktion af blend vine (blandingsvine). De har deres fokus på innovation og avantgarde-ånd for at skabe vine i verdensklasse. Deres kreative ånd, tekniske kvaliteter og deres kærlighed til Chile, har gjort det muligt at lave exceptionelle vine, der fuldt ud udtrykker egenskaberne fra hver druesort og det terroir, de kommer fra: Colchagua-dalen.

Lækkert sortiment af vin fra Estampa

Tagua Tagua er en repræsentation af mere end 100 års familieånd, og hylder oprindelsen af den chilenske vinscene. Disse vine repræsenterer vedholdenheden hos de mennesker, der formåede at overvinde Chiles intense terræn og hårde klima for at producere vine af global kvalitet.

Lækkert sortiment af vin fra Tagua Tagua

Sucesor er en innovationslinje af limited edition, premium vin, hvor vinmageren får lov til at formidle sin kreativitet og inspiration, i vovede og innovative blandinger. Blandt disse ønologiske projekter er redningen af druesorten Romano (César Noir). Disse vine er skabt til alle de dristige vinelskere, der ikke er bange for at prøve noget utraditionelt.

Lækkert sortiment af vin fra Casa Donoso

Casa Donoso repræsenterer traditionen, elegancen og historien i Maule-dalen, Chile. Den er baseret på sans for detaljer, respekt for druen, bevaring af kvaliteten, samt respekt for traditioner som kan gives videre til fremtidige generationer. Når alt dette kombineres, giver det liv til en perfekt blanding, som Casa Donoso inkarnerer i sine high-end vine.

Lækkert sortiment af vin fra Casa Donoso

DOGMA er et premium mærke der skiller sig ud fra de traditionelle varietal og reservevine. Det er noget der virkelig lever op til alle forventning, og er produceret uden begrænsning af ressourcer eller fantasi.

Lækkert sortiment af vin fra DOGMA

Caleuchen, er ifølge den chilenske legende et spøgelsesskib, der sejler på kanalerne i det sydlige Chile og tredobles af magtfulde troldmænd. Skibet sejler om natten, og der er altid et kontinuerligt flow af magi, musik, fest og vin ombord. Dem som fristes og tør nærme sig skibet, bliver forvandlet til tømmer, for evig tid.

Lækkert sortiment af vin fra Caleuche