CASTA Extra Virgin Avocado Oil

  250 ml. – 65 kr.
  500 ml. – 110 kr.

  CASTA Extra Virgin Avocado Oil is produced through cold- extraction from the ripe pulp of Chilean-grown Hass avocados. Originally from Central America, avocado has been described as the fruit of kings, and Chile is a leading producer. Grown in the excellent climate of the Central Valley, Chilean avocados are of exceptional quality.

  TASTING COMMENTS
  Young oil with a delicate avocado flavor and a smooth walnut note.

   


  PETRALIA

  250 ml. – 65 kr.
  500 ml. – 110 kr.

  PETRALIA is extracted from the Racimo varietal, which is a native Chilean variety and comprises approximately 30% of our plantations.

  TASTING NOTES:
  Fruitiness: Medium.
  Color: Green at the time of extraction, evolving into an intense gold.
  Taste: This fresh and fruity young oil offers notes of fresh-cut grass, green tomato, and banana. It maintains its herbal notes over time and becomes slightly bitter.
  Aromas: Herbaceous.


  KILKAI – EKSTRA JOMFRU OLIVEN OLIE

  500 ml. – 60 kr.
  1000 ml. – 110 kr.
  5000 ml. – 450 kr.

  Kilkai er benævnelsen for de smukke og højt værdsatte smykker som Mapuche-indianerne fra Chiles sydlige territorier bar om halsen. (Mapu = land, Che = folk). Denne ekstra jomfru olivenolie er fremstillet ved kold ekstraktion umiddelbart efter høst. Den har en frisk og frugtig duft med let til medium intensitet og med et delikat touch af urter og mandler. Dens smag er en kombination af blød bitterhed og lette krydderier fuldendt med en velafbalanceret sødme. Fra et sydligt land, tæt ved verdens ende, et land med rent vand og rene Andes-vinde, synes KILKAI at bane vejen, for både de uerfarnes og eksperternes ganer.


  BE – EKSTRA JOMFRU OLIVEN OLIE

  500 ml. – 60 kr.
  1000 ml. – 110 kr.
  5000 ml. – 450 kr.

  BE er en ekstra jomfru olivenolie ekstraheret umiddelbart efter høst ved kold ekstraktions-metoden. Den har frugtige aromaer af medium intensitet, med en delikat snert af urter, citron og artiskok. Smagen kombinerer bitterhed og krydderier i en perfekt balance. Olien er komponeret ved et udvalg af de bedste oliven fra følgende sorter: Arbequina, Arbosana, Koroneiki & Picual. BE er en olivenolie med perfekt balance og en udpræget frugtig karakter.


  LOS ALAMOS – EKSTRA JOMFRU OLIVEN OLIE

  500 ml. – 60 kr.

  LOS ALAMOS er en ekstra jomfru olivenolie opnået ved kold ekstraktion umiddelbart efter høst. Den har en frugtig duft med delikat til medium intensitet, med et pift af urter og friskt græs. Smagen er en skøn kombination af bitterhed og krydderi. Olien er fremstillet af et udvalg af de bedste oliven fra sorterne Arbequina og Arbosana. Denne blanding har en fantastisk balance og frugtig karakter


  PREMIUM ARBEQUINA – EKSTRA JOMFRU OLIVEN OLIE

  500 ml. – 75 kr.

  Aura Premium Arbequina er en ekstra jomfru olivenolie som er fremstillet gennem kold ekstraktion umiddelbart efter høst. Olivenolien er fremstillet på en enkelt type oliven, nemlig Arbequina, som har friske og frugtige aromaer med let intensitet.


  PREMIUM BLEND – EKSTRA JOMFRU OLIVEN OLIE

  500 ml. – 75 kr.

  Aura Premium Bland er en ekstra jomfru olivenolie fremstillet som en komposotion af Arbosana, Arbequina & Koroneiki og kold ekstraktion umiddelbart efter høst. Den er frugtig, med medium intensitet. Den har noter af friske grønne æbler samt urter og mandel. Meget let bitterhed og behageligt krydret.


  LIMITED EDITION – EKSTRA JOMFRU OLIVEN OLIE

  500 ml. – 85 kr.

  Aura Limited Edition er en ekstra jomfru olivenolie som er fremstillet i begrænset mængde. Opnået ved kold ekstraktion umiddelbart efter høst. Blandingen består af en komposition af Arbosana, Frantoio, Koroneiki og Picual. Resultatet er en aromatisk og elegant olivenolie med medium intensitet og gode krydrede noter samt en yderst behagelig smag af tomat.