Om os

Velkommen til Margarita Wines - chilensk vinforhandler i Viborg

Vi vil gerne invitere dig indenfor, så du kan opleve en række af rene smagsoplevelser, som er resultatet af de ideelle jordbundsforhold og klima som Chile er så priviligeret at have. Det udmønter sig i nogle fantastiske drikkevenlige vine.

Vi leverer vin til firmaer, restauranter samt private landet over og helt sikkert også til dig. Vi tilbyder dig at smage vores dejlige vine og kan efter aftale, enten besøge jer eller du kan besøge os i vores lækre lokaler, på Tostrupvej 2 i Viborg. 

Vores historie

Margarita Wines er et familieejet firma som blev etableret I 1998 under navnet Chilensk Vinimport. Vi har specialiseret os i import og salg af vin fra Chile.

De første år importerede vi forholdsvis små mængder, mest til glæde for familie og venner. I dag er volumen steget og der er endnu flere private blandt vores kunder. Desuden er der er også en række firmaer som har sluttet sig til kundeskaren. Derfor har vi øget antallet af leverandører, så vi kan sikre restauranter og andre eksklusivitet. Ved passende mængder kan vi også sikre DIG eksklusivitet.

Vi sælger kun vine som vi selv tror på. Derfor samarbejder vi med producenter som har værdifuld erfaring i videnskaben at dyrke vindruer og i vinfremstillingens ædle kunst gennem generationer. Vi handler kun med chilenske producenter som ikke i forvejen er repræsenteret på det danske marked. Vi handler også med en producent som ellers kun eksporterer til andre lande i Sydamerika.

Vi er stolte af at kunne tilbyde de bedste vine i enhver kategori som kan tilfredsstille enhver smag.

Mission

  • At styrke vores omdømme og kendskabet til Margarita Wines gennem personlig service og højkvalitetsvine. Denne styrkelse vil ske gennem en prispolitik hvor besparelsen ved at handle hos os hele tiden øges i takt med markedsprisernes himmelflugt.

Vision

  • At vore nuværende og fremtidige kunder ser os som en anderledes leverandør af chilensk vin og at de vil anerkende at Margarita Wines leverer attraktive produkter af høj kvalitet.
  • At være et kundeorienteret firma der har skabt et miljø hvor kunder kan komme og opleve nogle af de mange kvaliteter Chile kan tilbyde. Dette skal ske gennem bevistheden om at vi leverer ”Value for money”.

Values

  • Omsorg – vi værdsætter vore kunder som personer og vi optræder på en etisk og ærlig manér.
  • Dedikation – vi føler passion for de produkter vi tilbyder vore kunder.
  • Nydelse – vi stræber efter at tilfredsstille dig som kunde ved at tilbyde dig god service, gode produkter samt viden om disse og det land de kommer fra, Chile.

Vores vine

Druerne som anvendes af Viña El Aromo til fremstilling af vin kommer fra Maule Valley, der ligger i den sydlige del af den kendte Central Valley i Chile. Maule Valley er den mest historiske og ekstensivt udnyttede vinregion i Chile, helt tilbage til 1600-tallet.

Dalen har den bredeste diversitet af vejrbetingelser i Chile. Stor varietet af jordbund og specifikke vejrbetingelser generer et enestående spektrum af dyrkningsmuligheder. Vejrforholdende i dalen letter produktionen af druer med stor koncentration af farve, duft og smag. Som en konsekvens at dette kan alle vinsorter til vinfremstilling dyrkes der med optimalt resultat.

Vinstokkene gror på fire vinmarker: Fundo El Trapiche (61ha), Fundo Santa Margarita (75 ha), Fundo El Pilar (60 ha) and Fundo Ventolera (90 ha). Alle vinmarkerne adskiller sig i vejrforhold og jordens sammensætning og hvert område er velegnet til forskellige druesorter. Desuden har vingården Santa Margarita områder med vinstokke der er over 100 år gamle og som stadig giver druer.

I vinfremstillingsprocessen anvendes der moderne udstyr og moderne teknikker anvendes sammen med en lang tradition og filosofi inden for vinfremstilling siden 1922.

I øjeblikket fremstilles på to vingårde, hvor forskellige processer udføres. På vingården El Trapiche som ligger i den lille by El Trapiche fremstilles og filtreres vinen. På vingården Talca, hvor Viña El Aromo har hovedsæde, udføres koldstabilisering, lagring, tapning, etikettering og pakning.

En omhyggelig udvælgelse af anerkendte druesorter sikrer konstant druer af høj kvalitet som resulterer i de bedste vine.